ŞİİRLER

Bu AşK BiZiM....

28.03.2013 22:30:43


BU AŞK BİZİM...

Gözlerim gözlerinde, gözlerim bir maviliğin peşinde. Ne varsa geçmişe dair hepsini silip atmışım. Bir seni almışım yanıma, bir de sevdamı, maviliğe dalmışım. Gerçek nedir? Ya hayal? Unutmuşum hepsini...
Bir sana sarılıyorum, bir de sana... Bir de yıldızlar örtüyor üzerimizi. Her biri aşk dolu mavi yıldızlar. Teninden yayılan sıcaklık deliyor gecenin karanlığını. En gerçek şey, tek gerçek şey sensin şimdi. Senden öncesi yoktu sanki, sonrası da olmasın.
Tenlerimiz bu ateşi beslerken ve aşkın mavisine tutkunun kırmızısını eklerken ruhlarımız da birleşsin. Bir olalım, tek olalım, BiZ olalım. Varsın kimse bilmesin.İlan etmek gerekli mi bu coşkuyu? İlle birileri bilmeli mi yüreğimizde uçan kuşları?
Sevmek yetmesin bize, birleşsin dudaklarımız ve hiçbir söz o anı anlatmaya yetmesin. Sadece kendi istediğimiz için, içimizden geldiği gibi öpüşlerle süsleyelim anlatması mümkün olmayan bu sevdamızı.
İki kalbin arasına özlem girmesin.Yalnız günlere, yalnız gecelere inat özlemek sözcüğünü çıkaralım aşkımızın lügatından. Özlem aşkın parçasıdır bilirim, aşık olmayan özlemeyi de bilemez bilirim ama, varsın bu kez de böyle olsun ne dersin? Özlemi kilitleyip bir sandığa, anahtarını atıverelim denize ne dersin?
Yorgun düşünceye dek sevelim birbirimizi. Birbirimizi görmeyi engelleyecek diye uyumayalım geceleri. Her zaman sanki ilk görüşüyor gibi heyecanla, son kez görüşüyor gibi bırakmamacasına sarılalım birbirimize.
Komik şeyler söyleyelim, gülelim. "Ya biterse bu güzel şey" diyelim, üzülelim. Unutalım zamanı, o anın içinde durup kalalım. Yaşayalım sevdiğim, yaşayalım. Kendimiz için, aşkımız için yaşayalım. Bize dayatılan senaryoların değil, sevdamızın oyuncuları olalım. Her zaman aynı parıltıyla baksın gözlerimiz birbirimize.
Seninle olmak yaşamın bana verdiği en büyük mucizelerden biri. Mucizelere inanmayan ben, şimdi bu mucizeyle yaşamaya alıştım. Bir kez kondu yüreğim yüreğine. Anla beni ve tut elimi... Yürüyelim birlikte bu sevdanın yolunda.
Bu aşk bize çok yakışıyor yar. Yakışanı üzerinden çıkarma.

Ekleyen/Kaynak: R u n a w a Y



Bu bölüme Siir ekleyebilirsiniz. Siir eklemek için tıklayın

Yorumlar [ Yorum Yaz ]

Henüz yorum eklenmemiş
  En Çok Yorumlananlar

  Yeni Siir Ekle

  Yorum Yaz

  Tümünü Listele

| 101 Okey Oyunu | Türkçe Kürtçe Sözlük | Kürtçe Dil Testi |